Изработка софтуер по поръчка

Качествен софтуер за изгражда от екип с опит

Ние сме екип, профилиран в разработването на специализиран софтуер, мобилни приложения, изработката на уеб приложения, консултация и управление на софтуерни проекти. Разчитаме на над 10 години опит в изграждането и подръжката на успешни проекти, както за български компании, така също за клиенти в Северна Америка, Европа и австралийския пазар. Нашите силни страни са квалифициран екип, качествен продукт, актуални технологии и спазване на технологичните процеси и срокове.

Наши дългогодишни клиенти са компании от фармацефтичната търговия, транспортния и логистичен бранш, финансовия и кредитен сектор, както и много други.

Нашите предимства

1

Опитен екип

Разполагаме с екип от опитни програмисти, които са участвали в изграцдането множество проекти в последните години

2

Технология

При изграждане на софтуер ползваме основни унифицирани езици и спазваме утвърдени стандарти на процесите

3

Персонално отношение и гаранция

С годините изградихме доверие и връзка с нашите клиенти, вярваме че инвестирайки в техните проекти, известираме в своя бизнес

Технология

Квалификацията и опита в изграждане на софтуер са задължително условие

Ние ви предлагаме пълен цикъл услуги за разработка на софтуер. От анализ на изискванията и дизайн за тестване, изграждане внедряване на продукта и подръжка. Тази рамка може да се използва за създаване на услуги за интеграция в мобилни или десктоп приложения.